Kruimelpad

Welkom op de site van Polhome O.G.

 

Polen is een van de meest veelzijdige landen van Europa.  
De strategisch zeer gunstige ligging in het midden van het continent maakt dat Polen voor een ieder goed te bereiken is.

De natuur in Polen is zeer veelzijdig, in het zuiden de bergen, in het noorden de zee in het oosten uitgestrekte meren en moerassen, in het westen bijna eindeloze vlakten met eveneens vele meren en het geheel afwisselend bedekt met enorme wouden. In het oosten van Polen vindt men de laatste Europese bizons in een woud met de hoogste bomen van Europa. Veel flora en fauna in Polen is zeer bijzonder en wordt met uitsterven bedreigd daarom kent Polen vele zeer uitgestrekte nationale parken en natuur parken. Onder gebieden vindt u, foto's van en informatie over, de verschillende gebieden in Polen.

Het vastgoed kent een lage instap wat het, voor zowel de kleine als de grote investeerder, zeer interessant maakt. Daarbij is de jaarlijkse stijging van de waarde van het vastgoed een stuk hoger dan het Europees gemiddelde.

De centrale ligging, de eigen zee haven, de grote van de afzetmarkt, de goedkope arbeid en de prijs van het vastgoed maken Polen zeer interessant voor het vestigen van bedrijven.Ook het Poolse bedrijfsleven zelf is zich druk aan het uitbreiden waardoor een groot tekort aan accommodatie is ontstaan. Vele internationale vastgoed organisaties storten zich op de Poolse bedrijvenmarkt en investeren enorme bedragen met het neerzetten van winkelcentra, logistieke centra, fabrieken en kantoorpanden voor de verhuur.

Evaar de rijke poolse geschiedenis:

De werkeloosheid is in Polen de laatste tijd flink aan het afnemen waardoor het woningtekort in Polen toe neemt. Om die reden wordt er, met name rond de grote steden eveneens druk geïnvesteerd in de woningbouw.

Vanwege de geweldige natuur is ook de leisure tak van het onroerend goed, hoewel door grote buitenlandse investeerders nog in mindere mate erkent, in Polen zeer interessant. Polen heeft de potentiële toerist zeer veel te bieden. Elk jaar groeit het toerisme in Polen met 7% .

Vakantie in Polen:

De cultuur heeft veel charme wat veel westerse toeristen enorm aanspreekt. De Polen zijn traditie getrouw zeer gastvrij, open, vriendelijk en behulpzaam. Het eten is er zeer goed en de omgeving zeer schoon en vol avontuur.

De Polen zijn harde werkers en hoewel soms wat fatalistisch, indien ze de mogelijkheden zien, ook zeer ondernemend.
In Polen begint het geloof in de mogelijkheden die deze, voor Polen, nieuwe tijd biedt, hand over hand toe te nemen. Men ziet daarom steeds meer zeer succesvol ondernemende Polen. Men heeft in Polen op zakelijk gebied natuurlijk een flinke achterstand op het westen van Europa, maar de Polen leren snel en Polen vormt op dit moment het land dat zich het snelst ontwikkelt van alle voormalige Oostblok landen. De Poolse mentaliteit is door de eeuwen van onderdrukking en tegenslagen zeer veerkrachtig gebleken. Het volk kent daarom een enorme daadkracht, energie en strijdlust. Als de huidige trend zich voortzet zal Polen waarschijnlijk een van de belangrijkste landen worden van de Europese Unie. Investeren in dit land is dus, zeker op langere termijn, zeer interessant.

PolHome beschikt over een uitgebreid netwerk van particuliere verkopers, verkopende makelaars en bedrijven. Wij kunnen u zeer veel interessante offerten aanbieden. Slechts een kleine selectie hiervan staat op onze website. Wij nodigen u dan ook uit contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen adviseren hoe u uw plannen in polen kunt verwezenlijken.

Onder Vastgoed/informatie/FAQ vindt u antwoorden op veel gestelde vragen.

Verder vindt u onder Vastgoed/informatie, actuele informatie over interessante objecten en de vastgoed markt in Polen de natuur en de cultuur.

Onder Investeren vindt u verschillende onafhankelijke en openbare rapporten over de vastgoed markt en het toerisme in Polen.

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Via contact vindt u onze zakelijke en persoonlijke contact gegevens.

WIJ WENSEN U VEEL PLEZIER OP ONZE SITE EN ZIJN U EVENTUEEL GRAAG VAN DIENST!!!!!!!!